Eindexamen School voor Fotografie

In november 2019 heb ik mijn diploma behaald aan de School voor Fotografie. Het beroep van fotograaf is een vrij beroep, een opleiding is dus niet verplicht. Maar ik wilde meer leren over fotografie en meer uit mezelf kunnen halen. De opleiding tot fotograaf was pittig, uitdagend, maar zo ontzettend waardevol. De opleiding heeft mij op veel plaatsen gebracht waar ik anders nooit zou komen. Ik heb 's nachts langs de snelweg gestaan, bovenop machines gestaan om foto's te maken. Ik ben naar de oefening voor prinsjesdag bij de Koninklijke Marechaussee geweest. Ik ben mee gefietst van Wassenaar naar Den Haag om dat vast te leggen. Allemaal ervaringen om nooit meer te vergeten. Hier onder staan een aantal foto's die onderdeel waren van mijn eindexamen, beginnend met de oefening voor prinsjesdag bij de Koninklijke Marechaussee.

Examen SVF
oefening prinsjesdag
reportage
Examen vrije serie

Serie van product

Schoolvoorfotografie
Serie van 3
Studiofotografie

Serie mijn....

Voor de opdracht mijn.. moest de mens centraal staan. Ik heb iets gekozen dat dicht bij mij staat. Mijn overgewicht. Iets wat voor iemand anders niet zichtbaar is, maar wel een grote rol speelde in mijn leven. 

Serie mijn SVF

Thuisopdracht 2.0

Een opdracht uit de lesmap die je met de huidige kennis en ervaring opnieuw wilt doen. Ik heb gekozen voor een stilleven!  

Eindexamen school voor fotografie